Ana i Milena
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official, youtube/Gordon Ramsay Restaurants

Bivši zadrugari Ivan Marinković i Jelena Golubović bili su gosti voditeljke Ane Radulović u emisiji "Narod pita" sinoć. Ivan je analizirao situacije rijaliti učesnika, pa priznao da je posavetovao Milenu Kačavendu pred ulazaku "Elitu". Podsetimo, Ivan je u lošim odnosima sa Mileninom bivšom prijateljicom Anom Ćurčić, sa kojom i Kačavenda ratuje.

- Da li misliš da Bebica oseća nešto prema Miljani? - pitala ga je voditeljka.

- Ne verujem da bi bilo kom muškarcu bilo prijatno, pogotovo Aci Buliću, koji je ušao kao ljubavnik u njen život, verujem da će Ana ući u "Elitu". Čuo sam se sa Milenom, dao sam joj dosta saveta... - priznao je Marinković, pa se ipak predomislio oko Aninog ulaska:

- Da li Ana Ćurčić ima onu stvar da udje? Od Ane neće ništa novo čuti, čak i da Milena uradi bilo šta tamo, mislim da Ana neće smeti da udje - rekao je Ivan.

Podsetimo, direktorka programa televizije Pink, Milica Mitrović, saopštila je sinoć da "Elita" počinje dan ranije, tačnije 2. septembra u 21 čas. Milena je takmičarka čije su ime zvanično potvrdili, a pored nje će se zasigurno u ovom rijalitiju naći i Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Slobodan Josipović i Marko Janjušević Janjuš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading