Ivan Marinković sa sinom
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Ivan Marinković objasnio koliko je svestan Miljaninih grešaka i loših postupaka prema Željku. Svestan je činjenice da ipak nije najbolja majka.

- Malo bih o Miljani. Ja razumem, jednom sam se uključila kad je Ivan bio i rekla sam mu da je inteligentan čovek i dečko ima bogat vokabular. Rekla sam da bi mogao u političare i stavrno nisam ironična, ali što se MIljane tiče u pravu si i tu te podržavam. Moje mišljenje je, demokratska smo zemlja, sećam se kad si u Zadruzi rekao da hoćeš odnos i kontakt sa svojim sinom, ali nećeš sa ostalim Kulićima i to je totalno u redu i razumem te. Samo se bojim da Željko u toj konfuziji te Zola, te Bebica - rekla je gledateljka TV Pink tokom emisije Narod pita u kojoj je gostovao Marinković.

- Ne, sad ću vas prekinuti. Bio sam vrlo blizak sa njim i kao roditelj sam mogao da osetim. I ja sam pričao da nije dobro da majka koja ima dete sa partnerom sa kojim ne živi, da malom detetu dovedeš svakog svog dečka posle mesec dana kući. Međutim on je toliko pametan i osetljiv da je on vrlo brzo sa svojih pet godina u svojoj glavici tačno izdvojio mene kao oca i sve ostale kao Nenada, Lazara i tako dalje. On je mene za vrlo kratko vreme odvojio, e sad kako će to dalje da bude više ne zavisi od mene jer je situacija takva kakva je. Ja mogu samo da žalim za tim momentima ili da uzmem stvari u svoje ruke, ali o tome neću da pričam. Ja kakav takav imam svoj život, ne mogu ja, sad je neko očekivao da ja ne radim više ništa u životu i kad me Marija i Miljana pozovu i kažu da Željko sad stiže kod mene ja odmah ustanem i krenem - rekao je Ivan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading