Mensur Ajdarpašić
Foto: Alo/Printscreen

Bivši rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić postaje uskoro učesnik "Zadruge 7 Elita", a fanovi su već sada zabrinuti za njegovo ponašanje. Mensur već uveliko radi na pripremama za ulazak u Elitu, te vredno radi u teretani, takoreći, ne izlazi iz nje. 

Na Instagramu je objavio niz fotografija iz teretane, a na njegovo isklesano telo mnoge zadrugarke neće ostati imune to je definitivno. 

Mensur Ajdarpašić

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, kako je produkcija potvrdila, pored Milene Kačavende i Marka Đedovića, Vanje Bogićević, u rijaliti ulazi i Mensur Ajdarpašić.

- Što se tiče samog formata nisam preterano upoznat, i nisam mnogo ni razmišljao o tome kako će sve to izgledati. Ja prepuštam to ljudima koji se time bave. Znam da će sve to biti vrhunski odrađeno! Što se mene tiče, nadam se da će moji postupci sada biti mnogo bolji nego ranijih godina. Publika od mene može da dobije, kao i uvek, samo ono što sam ja, bez glume i pretvaranja. Ne bih obećavao ništa više, osim da ću se potruditi da budem najbolja verzija sebe - pričao je Mensur za Pink.rs i dodao:

- Nije mi cilj da se zaljubim i nađem devojku tamo. Nisu mi takvi interesi u ovom trenutku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading