Mensur na plaži
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mensur Ajdarpašić jedan je od četvoro učesnika za koje je produkcija televizije Pink potvrdila da će biti učesnik novog rijaliti programa "Elita". Mensur je oduvek važio za jednog od najatraktivnijih zadrugara koji su se pojavili na malin ekranima, a na svom izgledu vredno radi već godinama, a posebno poslednjih godinu dana. 

Ajdarpašićevo novo oglašavanje na društvenim mrežama oduševilo je sve njegove verne pratioce, jer je na novim fotkama pozirao bez majice i svima pokazao svoje isklesano telo i mišićave noge. 

 

Podsećamo, nedavno je na društvenim mrežama jedan od budućih takmičara "Elite", Mića Jovanović, javno priznao da gaji simpatije prema Mensuru i da će sve od sebe dati da zavede zgodnog zadrugara. Mića je čak i na jednoj objavi na društvenoj mreži Instagram podelio sliku na kojoj je napisao Mensurovo ime na svojoj butini, a kako će njihov susret izgledati u rijalitiju, ostaje da sačekamo i vidimo. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Jedan Kosmajac

26.08.2023 16:09

Prodao sve krofne na plaži pa pravac yBgd...Sta regionalni sljam traži kod nas.

Nada

26.08.2023 17:26

Covek ima nesto majmunsko u faci a kada se smeje vide mu se i desni sto je veoma ruzno ! To sto se nabildovao pa i nije mu nista !