STARE RANE OPET PEKU?! Maja i Janjuš zajedno u izlasku posvećuju emotivne stihove jedno drugom!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su i dan danas pod budnim okom fanova, te je portal Pink.rs došao u posed video klipa na kom se ovaj kontroverzni bivši ljubavni par nalazi u jednom prestoničkom klubu samo par metara jedno od drugog i očima se guta uz pesmu "Lažu te" od Amadeus benda.

Naime, Maja je u izlazak otišla sa prijateljima i svojim ocem Takijem i nalazili su se u separeu dok je njen bivši momak Janjuš bio na samo par metara udaljen od njih za stolom sa svojim prijateljima.

Njih dvoje su se veselili, a tokom ove emotivne numere o bivšim izgubljenim ljubavima njih dvoje su se neprestano gledali, te je košarkaš podigao ruke u vazduh, a ona ga je hipnotisano gledala kao da stihove posvećuju upravo jedno drugom.

Podsetimo, Janjuš mesecima unazad govori kako radi na pomirenju sa bivšom ženom Enom koju je ostavio upravo zbog Marinkovićeve, te je endavno objavio i porodičnu fotografiju sa njom i njihovom ćerkom na Instagramu, a kako će njegova bivša supruga reagovati na ovo ponašanje ostaje nam da vidimo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading