Miljana Kulić Marko Đedović
Foto: Alo/aloonline.me

Miljana Kulić sinoć je u emisiji "Narod pita" objavila da je potpisala ugovor za sedmu sezonu rijalitija "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita".

- Ja sam danas u 17.30 potpisala ugovor za "Elitu", neka me kazne. Ulazim od početka. Skraćenom (Bebici) ne bih davala na značaju, ali s obzirom na to da sam čula da on ulazi, pričaćemo o svemu - rekla je Miljana.Između ostalog, Kulićeva je potkačila i budućeg učesnika Marka Đedovića. Voditelj i novinar je na društvenoj mreži Tviter otkrio da ipak nije povukao tužbu protiv Kulićki i da će ih goniti na sudu. 

- Ja ne znam što Marko Đedović nije teretio Milju na sudu? - pitao je jedan korisnik Marka.

- Sad ću. A i nisam povukao tužbu. Dok smo joj život spasavali i boravili kod mene, da ne bi bacali pare na hotele, bio sam im super - dodao je Marko.

Đedović o Miljani Kulić

Foto: Twitter/printscreen

 

- Ma ološi, isto i TV kuću, daje joj šansu koliko puta, ona opet sve isto, nema pomoći - nastavio je korisnik.

- Samo neka pokazuje sebe... Svako sebe pokazuje, dao bih im još 100 šansi da se ogade narodu, kad vide kakve su. Svima su se ogadile - istakao je Marko.

Đedović o Miljani Kulić

Foto: Twitter/printscreen

 

Televizija Pink je juče i zvanično saopštila da "Zadruga 7 - Elita" počinje sa emitovanjem 3. septembra, sa početkom u 21h. Za sada su zvanično objavili imena četiri učesnika, a to su: Milena Kačavenda, bivši zadrugari Marko Đedović i Mensur Ajdarpašić, kao i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i politički analitičar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading