DEJAN DRAGOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU?! Procurila njegova privatna prepiska sa Markom Đedovićem, pune baterije pred rijaliti
Printscreen

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević je sa svojom devojkom Jovanom pre nekoliko dana napustio Srbiju, a kako je najavio, oni su krenuli na put oko sveta. 

- Nađeš nekog da te voli i poštuje i onda možeš na put oko sveta. Mi smo na naš put krenuli - napisao je Dejan u okviru svoje Instagram objave.

Dragojević redovno delile snimke i fotografije sa ovog putovanja, a danas je na njegovom profilu, ali i na Instagram profilu njegovog prijatelja Marka Đedovića, osvanula zanimljiva prepiska.

Naime, voditelj i novinar Marko Đedović, koji je budući takmičar rijalitija "Elita", otišao je na Crnogorsko primorje, kako bi napunio baterije za sedmu sezonu "Zadruge". Dragojević i on su razmenili nekoliko poruka i pokazali jedan drugom kako uživaju na odmoru, a prepisku je Marko podelio na svom storiju.

- Sve nam teško - napisao je Đedović i tagovao Dejana.

Prepiska Dejana i Marka Đedovića

Printscreen

 

Dragojević je podelio Đedovićevu objavu. Inače, poslednja dva dana se održavaju sistematski pregledi za buduće takmičare rijalitija "Elita", koji samo što nije počeo. U privatnoj klinici na Novom Beogradu pojavilo se nekoliko novih, ali i nekoliko starih rijaliti takmičara, dok je svoje učešće u "Eliti" danas potvrdio i Osman Karić, koji se uslikao sa svojom suprugom Kristinom u zgradi Pinka na Dedinju. Večeras u ovu zgradu stiže Miki Đuričić, koji će gostovati u emisiji "Narod pita".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading