Ivan i Ana u emisiji
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom sinoćnje emisije "Narod pita" došlo je do nočekivanog haosa. Naime, kako je Miki Đuričić uključio u emisiju i komentarisao ponašanje Ane Ćurčić, i tom prilikom joj stavio do znanja da ne veruje u njene priče iz rijaltija, ona je u naletu besa prosula sok po voditeljki Ani Radulović i napustila emisiju zbog njegovih reči.

Tim povodom, sada se oglasio i Ivan Marinković, kako bi prekomentarisao postupak svoje ljute rivalke iz rijalitija.

Ana Ćurčić

Printscreen

 

- Jutros me, pored Afričkog sunca dočekala vest na portalu da je Ana Ćurčić kao i u svakoj emisiji do sada, u momentu kada shvati da nema odgovor niti argument, napušta studio, drami, i sada i bez kontrole fizički napada voditeljku TV Pinka. Kako da kažem sramota kada ona ne zna za sram...- rekao je Ivan pa dodao:

Ivan Marinković

Printscreen

 

- Čuo sam da je počela da radi sa sokovima pošto joj je propao posao sa kafom, i to u partnerstvu sa Zoricom Marković. Posle njih je studio mokar i lepljiv, kao što je bio toalet u Zadruzi, nakon višesatnog ispijanja kafe i doručka tik do vece šolje. To im je prirodno stanište ,tu se osećaju dobro. Studio nije za neandertalce. Nije Ana Radulović kriva što je tokom ucešća uspela da izmanipuliđe neinteligentnim delom gledliša, a sada kada je neko kao Miki direktno suoči sa njenim budalaštinama, bežanija. I agresija,o kojoj se priča napolju, ali nema više ja sam žrtva. Čujem da je sramno sebe poredila sa ženom koja je ubijena od strane nasilnika, bolesnica. Gaženje preko mrtvih zarad finansijske dobiti - direktan je bio Ivan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marija

14.08.2023 15:47

Ti ne možeš od mržnje prema Ani ni da uživam na g.o.,ustvari s kim odmaraš ...