Ivan i Miljana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sukobi i svađe između Miljane Kulić i Ivana Marinkovića se ne smiruju, a tačka spoticanja i ovoga puta je njihov sin Željko.

Nakon što je Miljana optužila Ivana da izbegava svoje obaveze prema sinu, a Marinković za Alo! potvrdio da nema vremena da se bavi Kulićima jer se sprema za odmor, bivši par se našao oči u oči - i pukom srećom izbegnut je fizički obračun.

Ivan je optužio Miljanu da tuče njihovo maloletno dete, na šta mu Kulićeva nije ostala dužna.

- Druže, prestani da biješ dete. Željko mi se žali da ga biješ. Htela si da ga udariš u Nišu na moje oči. Da nije mene bilo, ti bi ga udarila - optužio ju je Ivan, na šta je Miljana odreagovala i više nego burno.

- Bijem dete? E, pošto si to rekao, sada ću da te unakazim!

- Moraš da prestaneš da biješ dete i da imaš takta sa njim duže od jednog minuta, a ne da ga po dvorištu juriš da bi ga tukla - bio je istrajan Ivan, a Miljana je još jednom potvrdila svoju nameru.

- Sad ćeš da vidiš kako se bije!

- Ti si pijandura koja dete i ne viđa. Alkoholišeš se i kockaš svakodnevno - rekao je Ivan, što je Miljanu dovelo do pucanja, te je na njega fizički nasrnula.

Cirka pivo usred emisije

Sve se više čini da Miljana igra protiv sebe, budući da je nakon Marinkovićevih optužbi na račun toga da je alkoholičarka nategla pivo usred emisije!

Naime, Kulićeva je čoveku iz publike koji je sedeo tik iza nje dodala čašu u koju joj je on nasuo pivo, pa ga je sa slašću popila.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading