OTKRIVENA ISTINA O BRUTALNOM PREBIJANJU ZOLE Bebica mu pretio, pa uradio ovo!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić je sinoć gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je pokazala fotografiju pretučenog Lazara Čolića Zole, koju je njoj neko poslao.

Kako se neposredno pre toga uključio Zola, koji joj je poručio da prestane da ga uznemirava i da ju je već svuda blokirao, mnogi su posumnjali da iza svega stoji Miljanin bivši, Nenad Macanović Bebica, te da je on "zaplašio" Zolu, kako bi ga udaljio od Miljane i sprečio njihovo pomirenje.

Naime, Miljana i Bebica su raskinuli nakon njenog gostovanja sa Zolom u emisiji "Narod pita", a Čolić se nakon toga povukao iz javnosti i niko nije znao šta se dešava.

Macanović se s vremena na vreme oglašavao putem Instagram profila, a obično je to bilo u svrhu javnog prepucavanja sa Miljanom, dok su oboje Zolu koristili, kako bi "pokopali" jedno drugog.

Miljana u emisiji

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Fotografija pretučenog Zole sve je bacila u rebus, a na društvenim mrežama se uveliko komentariše da možda upravo Bebica stoji iza svega i da će Zola tek progovoriti o tome:

- "Bože me sačuvaj, kakav cirkus, ovo je sigurno sve dogovor sa Bebicom", "Ma, sve je ovo čudno, Bebica i Miljana se prepucavaju preko Zole", "Bebica hoće da uništi Zolu" - glasili su neki od komentara na ovu temu.

Da podsetimo, Bebica je više puta u Zadruzi pretio Zoli, pa mnogi smatraju da je sada održao svoju reč, a šta je kompletna istina - ostaje nam da pretpostavimo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading