ANĐELA I CAR UHVAĆENI ZAJEDNO! Nakon raskida sa Aleksandrom, Filip uživao u romantičnoj večeri sa Đuričićevom! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da su Filip Car i Aleksandra Nikolić stavili tačku na romansu nakon što su se vratili sa iz Pariza. 

- Istina je, raskinuli smo jer ona želi slobodnije da živi. Iznajmila je stan u Beogradu, a htela je da živi kod mene u Crikvenici. Rekla je da mora kod zubara, da ima neke obaveze. Pa šta sam ja, veza preko telefona?! - rekao je Car.

 Sa druge strane, Aleks nije želela da se javno raspravlja s njim.

- Sam je napravio ovaj cirkus! Trenutno imam zdravstvenih problema i nisam u stanju da pričam - rekla je ona. 

Na njihov raskid uticao je Aleksandrin bivši dečko Dejan Dragojević, koji je na Instagramu prozivao Filipa Cara da "ljubi devojku po kojoj su drugi muškarci urinirali"! Car, međutim, kaže da je kap koja je prelila čašu bila kad je saznao da je Aleks preko društvene mreže Tiktok u kontaktu sa Zvezdanom Slavnićem.

Sada je pravu buru na mrežama napravila nova objava Anđele Đuričić.

Naime, Anđela i Filip Car bili su na večeri u njegovom rodnom mestu, Crikvenici, a bivša zadrugarka se odmah javno pohvalila tako što je objavila sliku su nekadašnjim cimerom iz Bele kuće. 

Anđela i Filip Car na večeri

Foto: Printscreen/instagram

 

Njih dvoje su sedeli na terasi jednog restorana na obali mora, a ono što je svima primetno jeste osmeh koji Anđela nije sakrivala sa lica. Sa druge strane vidi se da je i Filipu drago što je video Đuričićevu. 

Kako je ispod objave priznala, njihov susret je poslovni jer je Car bio gost u njenoj emisiji. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading