ANĐELA DOŠLA U CRIKVENICU! Filip dočekao Đuričićevu dok je Aleks u Beogradu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Filip Car oglasio se tokom jučerašnjeg dana i priznao da će se uskoro sresti sa nekadašnjom cimerkom Anđelom Đuričić u rodnom gradu Crikvenici, a kako je najavio, to se već danas i desilo.

Naime, Car je na društvenoj mreži Instagram ponovio okačio "stori" iz jednog tamošnjeg restorana, a koji je Đuričićeva ubrzo podelila i na svom profilu. Kako se može videti na priloženom snimku, njih dvoje su uživali u popodnevnom ručku.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da Aleksandra Nikolić nije bila prisutna, s obzirom da se trenutno nalazi u Beogradu, a postavlja se pitanje da li su Car i Anđela čekali da se pobednica šeste sezone "Zadruge" skloni, kako bi nasamo mogli da uživaju na Hrvatskoj rivijeri.

Anđela

Printscreen

 

Podsećanja radi, Republika je već pisala o aferi Anđele Đuričić i Filipa Cara, koji je, kako nam je nedavno otkrio izvor iz Hrvatske, prevario verenicu Aleksandru Nikolić sa mladom frizerkom iz Đenovića, a koja se tajno videla s njim na primorju, i to dok je pobednica šeste sezone "Zadruge" boravila u Beogradu. U prilog tome, juče je isplivao snimak sa imanja u Šimanovcima, a na kom se jasno vidi kako se Car otvoreno nabacuje Đuričićevoj, te istakao da bi bila idealna majka njegove dece.

- E moja Anđo, daj mi priliku da se pokažem da sam normalan momak i da me ljude vide u pravo svetlu i koliko sam normalan kad je prava devojka pored mene. Idemo Anđela pravo za Crikvenicu, počinjemo odmah da živimo zajedno... Meni je astrološkinja rekla da 2024. godine dobijam dva sina blizanca, mene bi Anđela tačno unormalila, ali beže od mene... Svako jutro joj pričam da budemo zajedno, čudno se smeje kada joj to kažem - rekao je Car dok je boravio na imanju u Šimanovicma, a mnogi su odmah posumnjali da su njih dvoje već izvestan period bili u tajnoj vezi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading