TUŽBA JE SAMO DEO PAKLENE OSVETE Ana otkrila Anđelin tajni plan: Ona ne preza od mnogih stvari!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić tužila je bivšeg dečka Zvezdana Slavnića zbog nasilja, a sada se u emisiji "Zadruga- Narod Pita" oglasila i bivša Slavnićeva partnerka Ana Ćurčić koja je prokomentarisala potez suparnice.

- Objavljena je vest da si pružila podršku Anđeli i da se sve preokrenulo posle "Zadruge". Sad ljudi tumače to na razne načine, šta je po sredi - pitao je Tanasijević.

- Novinar me je okrenuo i pitao za to, rekao je da je Anđela tužila Zvezdana za nasilje i da sam ja dočekala da moja istina izađe na videlo. Ja sam tad pružila podršku kao žena ženi - rekla je Ana.

- Da li se obistinilo ono: "Bezuslovno mu veruj" - upitao je voditelj.

- Mislim da jeste. Bila je ona i u "Zadruzi" svesna da ja nisam lagala - istakla je bivša zadrugarka.

- Miljana Kulić je rekla da se čula sa Zvezdanom i da joj je rekao da su Anđela i on raskinuli kad je razgovarala sa roditeljima u Crnoj Gori i kako Miljana kaže, dala mu je predlog da ostanu u tajnoj vezi da njena porodica to ne bi znala, i on je odbio, pa je nakon toga donela odluku da ga tuži - dodao je voditelj.

- Mislim da su razlozi dublji, ali stvarno ne znam. To mi deluje kao deo neke njene osvete. Oni su mnogo slični i ne mogu da opstanu, to kad sam rekla prepisivali su mojim čuvenim emocijama. Mislim da je gorda, narcis, samouverena, ne preza od mnogih stvari, nema grižu savest i vrlo su slični - zaključila je Ćurčićeva.

Da podsetimo, bivša zadrugarka Anđela Đuričić podnela je tužbu protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića. Kako stoji u saopštenju Anđela Đuričić je podnela krivičnu prijavu zbog, kako se navodi u saopštenju, nasilja u porodici.

- U ime i za račun gospođice Anđele Đuričić podnete su prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda, zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična dela na štetu gospođice Đuričić i to nasilje u porodici iz čl.194 st.1, a prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih dela laka telesna povreda iz čl.122, uvreda iz čl.170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz cl. 172 Krivičnog Zakonika Republike Srbije. Radi zaštite gospođice Đuričić i poštovanja načela nepovredivosti tajnosti postupaka, ostale podatke za sada nećemo iznositi - stoji u saopštenju advokata dr Nataše M. Tošić Sremac.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading