NE SME DA PROĐE KROZ HERCEG NOVI! Evo kroz kakav pakao Anđela Đuričić prolazi u Crnoj Gori, meštani joj zagorčavaju život!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Crnogorska starleta Anđela Đuričić tokom boravka u Zadruzi 6 rasturila je Zvezdanu Slavniću vanbračnu zajedni sa Anom Ćurčić, zbog čega je dobila veliku osudu naroda, ali i njenih sugrađana.

Anđela Đuričić pokazala zadnjicu

Printscreen

 

Dosta se spekulisalo da li je Anđela poželjna u Herceg Novom, budući da joj porodica tu živi, a bivša zadrugarka Sofija Una Manić ostala je šokirana kada je čula kakvo mišljenje meštani iz starletinog mesta imaju o njoj.

Naime, Sofija je iznela tvrdnje da Anđela nije poželjna u Herceg Novom, te da ne sme da kroči bilo gde, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

- Anđela, bukvalno je omražena, gde god da sam se pojavila u bilo kom kafiću, restoranu, salonu, baš je ne vole. Gde god da sam prošla ovuda, ne sme da prođe ovde, kroz Herceg Novi - izjavila je Sofija Una.

Anđela

Foto: Printscreen/instagram

 

Ova zabrana je navodno izrečena automatski nakon što je Anđela podnela krivičnu prijavu protiv svog bivšeg dečka. Anđela je otišla u Crnu Goru kako bi se emotivno stabilizovala i prevazišla traume koje je pretrpela tokom veze sa Zvezdanom nakon što su oboje diskvalifikovani iz "Zadruge 6".

Trenutno nije poznato da li je Zvezdanu već dostavljeno rešenje o zabrani prilaska. Prema navodima, on nema prava da prilazi Anđeli, niti da stupi u kontakt s njom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading