Moka, Anđela i Zvezdan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ova mera je izrečena automatski odmah nakon što je Anđela podnela krivičnu prijavi protiv svog bivšeg dečka. Voditeljka HYPE televizije sklonila se u Crnu Goru prvenstveno da bi se psihički sredila i da bi uspela da prevazide ono što je preživela u vezi sa Zvezdanom od kada su oboje izašli iz Zadruge 6, piše Skandal.

Ne znamo da li je Zvezdanu uručeno rešenje o meri zabrane prilaska, ali svakako će biti poslato na njegovu adresu ovih dana. On navodno nema prava da prilazi Anđeli, ali ni da kontaktira sa njom. On nije želeo da daje izjave za medije sve dok se ne upozna sa prijavama. Kako saznaje pomenut medij, problemi u njihovoj vezi i napolju bili su vrlo veliki. Navodni razlog za to što ga je ostavila, bio je taj što je udario.

Prema rečima izvora, pre nego što je Anđela otišla u Crnu Goru, ona i Zvezdan su se posvađali, a on je navodno udario i naneo joj povrede. Ona o ovome ima i dokaze. Voditeljka televizije HYPE spakovala se i otišla kod roditelja u Crnu Goru. Uz podršku celog kolektiva ona je otputovala da se cela situacija malo sredi i onda je tek posle nekoliko dana priznala raskid. Međutim, to je na nju ostavilo jako velike traume tako da je posećivala i psihologa kako bi imala hrabrosti da ceo ovaj problem reši na sudu kako bi i trebalo da bude. Anđela je dugo vremena provela razgovarajući sa advokatima i sa psiholozima kako bi bila spremna da se upusti u ovaj proces posle svega šta je preživela. Ukoliko se na sudu dokaže sve iz krivične prijave koja je podneta, Zvezdan bi mogao da dobije do 5 godina zatvora. Za nasilje u porodici sa teškim telesnim posledicama zaprećena kazna zatvora je čak i do 10 godina. S obzirom na to da je Zvezdan već osuđivano lice prilikom odmeravanja kazne sud to može da uzme kao otežavajuću okolnost. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading