Ana i Zorica svađa
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Nakon izlaska iz "Zadruge 6" Zorica Marković i Ana Ćurčić su jednom prilikom zajedno izjavile da imaju u planu da otvore u kafanu, te da neće mnogo čekati na taj potez. Naime, kako saznaje izvor blizak Republici, nakon pomirenja Ane i njenog bivšeg ova ideja se mnogo svidela Aci Buliću, kojije odmah ušao u pregovore sa pevačicom oko ugostiteljskog objekta.

- Aca je bio oduševljen tom idejom i odmah se dao u akciju. Kako su i Zorica i on ljudi koji su u ugostiteljstvu, tačno su znali koga će da pozovu i sa kim da se posavetuju oko detalja - navodi izvor i dodaje:

- Biće nešto do sada neviđeno na Balkanu. Ulaganja su ogromna, što zbog lokacije koja je top, što zbog enterijera koji će podsećati na svetske klubove, a opet će zadržati onaj balkanski šmek. Aca je nedavno otvorio objekat sinu u Knez Mihailović, te očigledno nastavlja da širi uspešan biznis. Ovaj plan sa Zoricom i Anom biće sigurno pun pogodak - završava izvor za Republika.

Podsetimo, osim kao pevačica i rijaliti učesnik, Zorica Marković je poznata i kao dobar ugostitelj, te ne čudi što se odlučila na ovaj potez sa Anom i Acom. Zorica poznaje Acu dugi niz godina, dok se sa Anom zbližila u "Zadruzi 6".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading