Zadruga 7 Elita
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Đedović je navodno već potpisao ugovor.On će se useliti u potpuno novo i renovirano imanje u Šimanovcima čim počne sedma sezona ovog rijalitija. Televizija Pink, za sada, krije tačan datum početka ovog formata od kog se mnogo očekuje. Kako je nagradni fond povećan, a nagrade zaista velike, interesovanje učesnika je ogromno.

Za "Zadrugu - Elita" prijavilo se i dosta bivših ukućana, a izvor blizak produkciji kaže da za nasilnike neće biti mesta u ovom rijalitiju. Zbog toga su vrata Elite zatvorena za Zvezdana Slavnića i Kristjana Golubović koji su navodno izrazili vrlo veliko interesovanje da uđu na imanje. Za njih dvojicu, ali i za druge sličnih manira postavljena je rampa.

Veliki Šef i Velika Šefica samo znaju sve detalje. Sprema se još puno iznenađenja, a gledaoci će biti šokirani kada sve počne. Ovo je regionalni projekat jer "Zadrugu" bez daha prate svi u celom okruženju. Spisak učesnika još uvek nije kompletiran, a pregovori se vode i sa najvećim regionalnim zvezdama.

Svima je stalo da uzmu velike pare kao nagradu i pobedu na kraju predstojeće sezone. Imanje će vrveti od učesnika koji će biti pravo iznenađenje!

I imanje će pretrpeti značajne promene. Tako će biti izgrađeno i nekoliko potpuno novih objekata, a ono što je zaista impresivno, to je da se u potpunoj tajnosti gradi zabavni park čiji će jedan deo biti na vodi. Zbog toga će elita u "Zadruzi 7" moći da koristi i sve blagodeti luna parka koji će biti na kopnu, a delom i na vodi.

Koncept je potpuno promenjen u smislu, da oni koji imaju kratak fitilj i koji su skloni nasilničkom ponašanju neće moći da se nađu na ovom velelepnom imanju, prenosi Skandal. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading