Zadruga 7 Elita
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pošto se "Zadruga 6" završila mesec dana ranije, ovo letnja pauza će biti najduža između dve sezone. Stoga mnogi gledaoci očajavaju i žele da sedmica počne što pre da bi mogli satima da posmatraju svoje favorite kako se bore za prvo mesto. "Zadruga 7" koja nosi radni naslov "Elita", najavljena je za septembar a njen koncept se i dalje drži u tajnosti. Mnogi gledaoci ne mogu da dočekaju početak te smatraju da pošto se prethodna sezona završila ranije da bi onda red bio i da Elita započne mesec dana ranije. 

Na ovakve zahteve je morao da odgovori i Marko Đedović, koji je gostovao u emisiji kod Ognjena Amidžića. Njegov odgovor zaintrigirao mnoge gledaoce. 

Naime, jedan gledalac je tražio eksluzivu od Đedovića vezanu za "Zadrugu 7", a on je otkrio ono što najviše zanima publiku ovog rijalitija.

- Sve ono što smem da kažem je da će biti ozbiljnih šokova za gledaoce, da će biti ozbiljnih zvezda i biće nikad do sad viđeno i mnogo toga promenjeno. Tako da, pratite, vidimo se i mnogo ranije nego što sto mislite... Možda... Možda već odavde odem tamo (smeh) - rekao je Marko Đedović.

Pink predstavio novu voditeljku Zadruge

Produkcija je sada najavila još jednu promenu i to u sastavu voditeljskog tima. Program će voditi Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević, Ivana Šopić, a od naredne sezone pridružiće im se i Maša Mihailović.

Maša ima 21 godinu, rođena je u Beogradu i student je Fakulteta za medije i komunikacije. Iako veoma mlada, Maša ima iza sebe bogato novinarsko iskustvo u medijima, a spremna je i da posvećenim radom i angažovanjem gradi svoju uspešnu TV karijeru.

- Počastvovana sam zbog prilike koju sam dobila od apsolutnog lidera kada je TV industrija u pitanju, a to je TV Pink. Sa ogromnim zadovoljstvom prihvatila sam ponudu da postanem deo najjačeg tima i svim snagama ću se truditi da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Jedva čekam početak ''Elite'' i sa velikim entuzijazmom ulazim u projekat, koji će nesumnjivo oboriti sve rekorde i premašiti sva očekivanja - poručila je nova voditeljka TV Pink Maša Mihailović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading