TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Ina Rajzinger čeka dete, svi se pitaju da li je, ipak, Zolino?!
Printscreen

Ina Rajzinger, bivša učesnica "Zadruge", u blagoslovenom je stanju. Posle brojnih spekulacija u javnosti, produkciji TV Pink potvrdila je da je trudna, a glavno pitanje koje se sada postavlja jeste da li je otac deteta Lazar Čolić Zola, s kojim je imala rizični seksualni odnos u šestoj sezoni "Zadruge".

Ina je, naime, od strane produkcije TV Pink kao bivša učesnica "Zadruge" pozvana na gostovanje u emisiju "Narod pita", međutim, kako je priznala, sprečena je da se odazove jer je na bolovanju.

TRUDNA BIVŠA ZADRUGARKA! Ina Rajzinger čeka dete, svi se pitaju da li je, ipak, Zolino?!

Pink printskrin

 

- Nisam u stanju trenutno da razgovaram, ali iz poštovanja moram da vam javim da ne mogu doći u nedelju, na porodiljskom sam od juče... Brojim sitno, nadam se da razumeš - glasila je poruka koju je Ina poslala članu produkcije, koji ju je kontaktirao povodom njenog gostovanja u emisiji.

Podsetimo, ona je sa Zolom dugo imala nezaštićeni seksualni odnos, zbog kojeg su u novembru prošle godine posumnjali da je ona u drugom stanju. Ona je test za brzo utvrđivanje trudnoće u "Zadruzi" radila 1. novembra, a potom i nedelju dana kasnije - 8. novembra i oba su bila negativna. Međutim, postoji mogućnost da su rezultati tada pokazali takve rezultate ukoliko je u pitanju bila rana trudnoća.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading