Matora i Anita
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Matora i Anita početkom avgusta putuju u Amsterdam gde će se venčati, a kako mediji prenose, donele su odluku da nakon što se vrate postanu roditelji. Matora će biti ta koja će ostati trudna, jer Anita već ima sina iz prvog braka, pa želi da i Jovana oseti kako je biti u drugom stanju.

-Njih dve su se složile da nakon venčanja porade i na prinovi, a Matora će da se podvrgne veštačkoj oplodnji zbog čega je baš uzbuđena. Njih dve razmišljaju da li će im donor biti Matorin drug ili će se odlučiti za donora u Amserdamu u banci sperme. Jovana je više za to da se ipak zna ko je donator, dok je Anita više za varijantu da izaberu nekog stranca. Svakako će posetu Holandiji iskoristiti i za to da se raspitaju kako sve funkcioniše. Anitina majka Angelina ih je u tome podržala, ali se Matorini ne izjašnjavaju- rekao je za Star izvor blizak Matoroj i dodao:

-One su računale da do oktobra Matora zatrudni i volele bi da dobiju devojčicu pošto Anita ima sina"."Ja sam se već ostva- rila kao majka, sada je normalno da se i ona ostvari u toj ulozi. Volela bih da dobijemo devojčicu, ja sam tu da je pazim i čuvam i dajem savete pošto sam prošla kroz sve to. Šta će bilo kome otac kada će beba imati dve majke", rekla je Anita.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mara

05.07.2023 11:46

Jadno to dete sa takvim majkama. Gde ide ovaj svet