Anđela Đuričić
Foto: Alo/Printscreen

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić odlučila je ponovo pokrene svoj Jutjub kanal, a danas je izbacila i prvi video, gde je odgovarala na pitanja svojih fanova. Dotakla se rijalitija, ulaska u novu sezonu, raskida sa Zvezdanom Slavnićem i prvim susretom sa porodicom. Klip je nazvala "Odgovarala sam na vaša pitanja! PLAČEM ZBOG RASKIDA!".

Anđela Đuričić

Printscreen

 

- Šta bi promenila u učešću? - glasilo je pitanje.

- Ne postoji ništa zbog čega se kajem. Promenila bih to da, tj. da sam mogla da saznam istinu, da je Zvezdan ostavljen od strane Ane. Tako da, čitavo vreme sam živela u laži, nisam znala da je slobodan. Bila bih bezobraznija. Drugo ništa ne bih promenila, samo to da saznam istinu, da je ostavljen - istakla je Anđela.

- Da li ćeš ući u neki rijaliti? - glasilo je naredno pitanje.

- Ne planiram, ali nikad se ne znam. Sve što sam rekla u petoj sezoni da ne bih nikad, desilo mi se u šestoj - dodala je Đuričićeva.

Anđela Đuričić

Printscreen

 

- Zašto ste prekinuli ti i Zvezdan? - upitali su je.

- Nekad dođe trenutak u životu kad moraš da doneseš odluke koje nisu lake. Nama je došao taj period. Nijedan raskid nije lak. Ali prosto, desio se, ne bih preterano pričala na temu raskida, ne želim tu našu intimu da otkriva. Nemam ništa loše da kažem, želim mu sve najbolje u životu - poručila je ona.

Anđela Đuričić

Printscreen

 

Anđela je otkrila i da li će nabaviti kućnog ljubimca, te počela da plače.

- Moram da priznam da nikad nešto nisam bila druželjubiva zbog svega što mi se desilo sam postala asocijalnija, mislim da će mi pas baš dobro doći - rekla je Anđela kroz suze, pa se dotakla susreta sa porodicom:

- Bila sam nervozna, ali sam bila srećna, to je moja domovina, moj mir - otkrila je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading