Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditeljka rijaliti programa Zadruga, Dušica Jakovljević, odgovorila je na prozivke Anđele Đuričić i pretnju da će "razvezati jezik" i ispričati "čime se bavi i šta radi".

- Ja nisam učesnik Zadruge i ne želim da kometarišem zadrugare - rekla je Dušica na početku razgovora, pa se dotakla i sporne fotogarfije zbog koje je i došlo do sukoba između nje i Anđele.

Dušica Jakovljević

Foto: ATA Images

 

- Mi smo u emisiji dobili tu informaciju ukoliko nije sa Anđelinog profila ja se zaista izvinjam, to je bila informacija koju smo u tom trenutku dobili - rekla je Jakovljevićeva.

Voditeljka je detaljno objasnila šta se desilo.

- Dakle, u tom momentu nismo znali da je reč o fotomontaži, ja sam to kasnije videla, prosledili su mi neki ljudi na Instagramu, tako da... Potkrade se nekada i greška. Inače pomenutu fotografiju su meni pokazali, ja sam reagovala na ono što sam videla, tako da nisam je ja objavila, niti sam je ja bilo gde plasirala. Ja sam samo reagovala na ono što sam videla, a Anđeli želim sve najbolje - završila je Dušica za Espreso.

Poklon za Anđelu

Instagram

Podsetimo, sve je počelo u emisiji "Narod pita",kada se voditeljka iznenadila zbog njene slike u kupaćem kostimu i poruke koja je pisala uz nju.

Reč je o fotografiji na kojoj Anđela pozira na bazenu, u kupaćem, a koju je objavila jedna fan stranica uz opis "Pozdrav za porodice Slavnić i Ćurčić".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading