BILA SAM BLAGA PREMA NJOJ! Anđela urnisala Anu Ćurčić, traži javno izvinjenje od nje!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić, diskvalifikovana učesnica Zadruge, napokon je progovorila o Ani Ćurčić, sa kojom je bila u šestoj sezoni rijalitija i od nje zahteva izvinjenje.

Crnogorka ne krije da bivšu suparnicu nimalo ne simpatiše, a smatra da zaslužuje izvinjenje od nje.

- Nas dve nikada nismo funkcionisale. Ona bi meni mogla da se izvini za sve laži koje mi je izgovorila. Sad tek vidim koliko sam bila blaga. Posle svih laži koje je za mene izgovorila... Vani dokazi govore drugačije o svemu tome - rekla je Anđela Đuričić i dodala je:

Poklon za Anđelu

Instagram

 

- Ne znam ni da li ona sama zna kad priča istinu, a kad laže. Kad već pričaš laž, treba da je ponoviš više puta isto, a ne svaki put da imaš drugačiju priču tog dešavanja - dodala je novopečena voditeljka, pa se prisetila čuvenog trougla iz Zadruge, u kojem je bila sa Anom i Zvezdanom Slavnićem, te optužbi da je on bio nasilan prema Ćurčićevoj.

- U svakoj vezi je 50:50, nikada nisam zalazila u njihove priče niti su me zanimale. Znam koliko i ostali zadrugari, možda malo više od toga, ali ne bih pričala nikada o tome, jer to je neka njihova intima. Ne zanima me šta će biti, ali ako joj je upropastio život, onda se torta za rođendan ne šalje - istakla je Anđela za "24sedam".

Milena i Ana u sukobu

Printscreen

 

Anđela je nedavno otkrila i da zbog burnog života - često plače.

- Iskeno, svaki dan plačem, a da ne znam ni zašto plačem. Svakodnevno imam te momente, setim se stresnih situacija koje su mi se dešavale i suze same krenu, ali to je prosto normalno. Prihvatila sam to kao fazu kroz koju moram da porđem, mislim da je zdravo da se isplačem, da to izađe iz mene i ode jednom za svagda - rekla je ona tad za pomenut medij.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading