Anđela i Ana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić odlučila je da progovori o Ani Ćurčić, sa kojom je bila u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Ne krije da je nimalo ne simpatiše, a smatra da zaslužuje izvinjenje od nje.

- Ne znam ni da li ona sama zna kad priča istinu, a kad laže. Kad već pričaš laž, treba da je ponoviš više puta isto, a ne svaki put da imaš drugačiju priču tog dešavanja - dodala je novopečena voditeljka, pa se prisetila čuvenog trougla iz "Zadruge", u kojem je bila sa Anom i Zvezdanom Slavnićem, te optužbi da je on bio nasilan prema Ćurčićevoj.

- U svakoj vezi je 50:50, nikada nisam zalazila u njihove priče niti su me zanimale. Znam koliko i ostali zadrugari, možda malo više od toga, ali ne bih pričala nikada o tome, jer to je neka njihova intima. Ne zanima me šta će biti, ali ako joj je upropastio život, onda se torta za rođendan ne šalje - istakla je Anđela za "24sedam".

Anđela je nedavno otkrila i da zbog burnog života - često plače.

- Iskeno, svaki dan plačem, a da ne znam ni zašto plačem. Svakodnevno imam te momente, setim se stresnih situacija koje su mi se dešavale i suze same krenu, ali to je prosto normalno. Prihvatila sam to kao fazu kroz koju moram da porđem, mislim da je zdravo da se isplačem, da to izađe iz mene i ode jednom za svagda - rekla je ona tad za pomenut medij.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading