ZVEZDAN SLAVNIĆ VAN SEBE! Procurio snimak zbog kog će propasti u zemlju, jeca i moli samo za jedno, potpuno razoren!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić dane provodi učestvujući u popularnim mečevima sa Tik Tokerima i na taj način zarađuje novac, a ovoga puta imao je uživo razgovor sa bivšim cimerom iz "Zadruge" Stefanom Radićem Rodnijem kojem je uputio neobičnu molbu.

Anđela Đuričić uživa na crnogorskom primoru, a za to vreme njen bivšiu emotivni partner, Zvezdan, dane provodi na Tik Toku.

Tokom razgovora sa Rodnijem, Slavnić ga je molio je da mu pomogne da vrati Anđelu kako bi njihovoj vezi dali još jednu šansu.

- Stvarno bi mogao ti da nas pomiriš. Pomiri nas brate, evo svi ljudi pričaju. Pomiri nas, pomiri nas - ponavljao je Zvezdan.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, podsetimo, rešili su da stave tačku na svoju vezu. Nakon raskida, Anđela je otišla u rodne Đenoviće kod svojih roditelja gde namerava da boravi neko vreme. Par nije želeo da otkriva detalje raskida, ali je Anđela priznala da joj nije svejedno i da je između Slavnića i najmilijih izabrala porodicu, aludirajući na to da su njeni roditelji bili protiv Zvezdana i da su zato morali da se raziđu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading