Provokativno izdanje Anđele Đuričić
Foto: Alo/Printscreen

Anđela Đuričić glavna je tema kako javnosti, tako i bivših stanovnika "bele kuće" koji je neprestano pominju u emisijama i medijima.

Nakon što je diskvalifikovana iz "Zadruge 6", postala je deo "Hype" produkcije, gde je nedavno dobila sopstvenu autorsku emisiju koja će se zvati "Tračarenje sa Anđelom".

To je, naime, kako možemo da ispratimo, "rak rana" bivšim zadrugarima, jer Đuričićevu uslovno rečeno "ne vade" iz usta, i to uglavnom u negativnoj konotaciji.

Kako je Anđela i sama istakla, da je pala u depresiju posle svega svima bi više odgovarala, ali kako navodi, to nije i neće biti slučaj, nego će tek da zasija i pokaže svoje sposobnosti.

Ovom prilikom snimila je intervju na skupocenoj jahti, gde je jasno stavila do znanja zadrugarima da je njihovi komentari ne dotiču.

-Sve bi to bilo u redu da ja nisam diskvalifikovana učesnica, koliko znam o njima se ne priča, ali ja sam im očigledno glavna tema jer ih boli što nisam pala na dno već se izdigla i radim na sebi i karijeri. Svi znaju da nemam problem da odgovorim bilo kome, ali ja sam sa tim ljudima priču završila, i nemam apsolutno nikakvu želju da se obazirem na njihove komentare- rekla je voditeljka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading