Provokativno izdanje Anđele Đuričić
Foto: Alo/Printscreen

Anđela Đuričić samo četiri dana posle raskida sa Zvezdanom Slavnićem otputovala je u Split. Novopečena voditeljka na jahti snima kadrove za svoju novu emisiju "Tračarenje sa Anđelom".

Priliku da se opusti, odahne u Splitu i uživa u gradu s bogatom istorijom, omogućio joj je vlasnik Hype televizije i producent Saša Mirković.

Anđela je sa ekipom sa televizije i nekoliko kolega otputovala u Split, gde uživa u suncu, kupanju i plovidbi. Voditeljka je dobila ponudu da kadrove za svoju novu emisiju "Tračarenje sa Anđelom" koja kreće u julu snimi na jahti dugoj 23 metra. 

- Anđela je baš srećna. Dugo je bila zatvorena u rijalitiju i željna je da malo šeta, da sreće ljude i da plovi. Smeštena je u jednom luksuznom apartmanu sa bazenom. Preko dana se sunča kako bi nabacila preplanulu boju, a u popodnevnim časovima sa ekipom uživa na jahti. Baš se vidi da je zadovoljna i da želi da se posveti svojoj emisiji, pa već uveliko pravi plan i zove goste - objasnio je jedan od članova Anđeline ekipe.

Anđela je vrlo brzo posle raskida sa Zvezdanom Slavnićem dogovorila angažman na televiziji, jer je emisija "Na kafi sa Anđelom i Zvezdanom" propala posle njihovog raskida. Sa druge strane Zvezdan je ostao bez posla, pa svakodnevno moli fanove da mu uplaćuju novac kako bi imao od čega da živi.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

24.06.2023 01:31

Verovatno sa Carem, koji je teši! A ona da se revanšira prijateljici Aleksandri. Reče anđa da je ova pobedila uz njenu pomoć. 🤮🦧💩