Ana kod Amidžića
Foto: Alo/Printscreen

Ana Ćurčić je u emisiji ''Amidži šou'' govorila o tome kako se snašla u rijalitiju, te otkrila šta će preuzeti povodom Zvezdana Slavnića.

Šta ćeš sada da radiš? - pitao je voditelj.

Ana kod Amidžića

Printscreen

 

- Da dođem sebi kako treba, ne znam šta ću - rekla je Ana.

Jer l' ti prijala medijska pažnja? - pitao je voditelj.

- Ne, ja ne umem da se snađem još uvek, ali snaćiču se. Unutra nisam bila dobro, mnogo mi je lakše sada napolju - rekla je Ana.

Jesi zadovoljna svojim učešćem? - pitao je voditelj.

Ana kod Amidžića

Printscreen

 

- Ja sam ušla potpuno sa svojim životom. Ako bih birala šta bih promenila, to je moj stav unutra. To je bilo iz mog straha. Ja želim javno da kažem da sam žrtva nasilja Slavnića. Tako da sam preduzela, sve sam advokate angažovala, zato što sam preslušala sve snimke gde su izneli laži o meni i Moka Slavnić i Slavica.. Svašta sam prošla, volela bih na mnoga pitanaj da odgovorim, sve ono što je ispalo da je Ana kontradiktorna. Ušla sam nespremna, na kraju sam od strane zadrugara ispaal kakva jesam, što mene apsolutno ne zanima. Ona jačina kako sam ušla, nisam bila toliko jaka unutra. Slavnić je sve učinio da me stavi u ćošak - rekla je Ana.

- Kada si sa nekim takvim živeo u 4 zida.. Ono što se meni dešavalo na nacionalnoj televiziji, možete da zamislite šta je bilo u 4 zida - dodala je.

"PUTOVALA JE SA TAKIJEM SEDAM SATI" Bilal otvorio dušu pa otkrio kako je došlo do pomirenja sa Majom u Sarajevu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading