Zadrugarke u studiu
Foto: Alo/Printscreen

Tamara Nikolić, poznatija kao DJ Tamaris, otkako je izašla iz "Zadruge" ne odvaja se od svoje majke Suzane, kojoj je sinoć pozlilo.

Kako kaže, mesecima joj se skuplja stres zbog napada od strane Lepog Miće i Miljana Vračevića.

Tamara se javila redakciji "Pink.rs" i priznala s kakvim se sve problemima suočava.

-Već duže vreme otkako smo mama i ja zajedno ona je pod velikim stresom zbog svih gnusnih laži, uvreda, pretnji i ponižavanja koje sam doživela od strane Miroslava Pržulja i Miljana Vračevića. Koliko god da sam je tešila i govorila joj da je to samo rijaliti i ljudi nekad izgovore ono što ne misle da bi povredili druge ljude, ona je govorila da je to stvaran život koji je ona preživljavala, ali bukvalno preživljavala svih ovih 9 meseci - počela je priču Tamara, a potom nastavila:

-Sinoć oko 18h život joj je visio o koncu. Primljena je u gradsku bolnicu u Boru i zahvaljujući stručnom timu lekara i njihovom brzom delovanju, koje ovim putem pozdravljam, iako rade u teškim uslovima, pružili su svu pažnju i umeće kako bi spasili šta se spasiti može. Srčane tegobe su bile užasne, što ću i dokumentovati, i svi su se zajedno sa mnom molili da život ne stane. Dok su je vozili vozilom hitne pomoći, molila me je, jer niko nije znao kakav će ishod biti, da se oglasim i pozdravim Miroslava Pržulja i Miljana Vračevića i poželim im svako dobro njima i njihovim porodicama i poručim da su reči sablje kojima su oni bez milosti sekli njeno srce i dušu svih ovih 9 meseci. Njeno zdravstveno stanje i dalje je loše, ali naravno ne sumnjamo u stručnost naših lekara za dalji nastavak lečenja - poručila je Tamara za "Pink.rs" i priložila zdravstvenu dokumentaciju svoje majke.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading