Janjuš i Ena
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Da je ljubav praštanje, te da dvoje ljudi i nakon razlaza jedno drugom mogu dati novu šansu, dokazali su Marko Janjušević Janjuš i njegova bivša supruga Ena.

Naime, iako su se zvanično razveli zbog njegove javne preljube u Zadruzi 3 i veze sa starletom Majom Marinković, koja je čak abortirala i njihovo zajedničko dete, Ena Janjušević je odlučila da preko svega pređe i pomiri se s bivšim suprugom, s kojim ima ćerku Krunu.

Tokom boravka u poslednjoj sezoni rijalitija koja se završila pre nekoliko dana, Janjuš je često isticao da će po izlasku iz „bele kuće“ ponovo pokušati da osvoji Enino srce, a da mu je to pošlo za rukom, svedoči poslednja objava na Janjuševom Instagram profilu. Naime, fotografija na kojoj su Ena i on, sami i zagrljeni u noćnom provodu, uz emotikone srca i njegovo priznanje da je ona njegova jedina izabranica, dokazuje da je par ponovo skupa.

„Moj život jedan jedini“, napisao je on u svojoj objavi.

Da je tačno da su bivši supružnici dali svojoj ljubavi još jednu šansu, potvrdio je i sam zadrugar.

- Prvo što sam uradio kada sam izašao, pozvao sam bivšu ženu. Ena je žena mog života i obradovala se kad sam je pozvao. Prvo što mi je rekla: „Imaš ćerku na koju treba da misliš.“ Ja sam bio jedno veliko go*no i švaler. Kada vidiš šta sve imaš u životu, opametiš se. Stiglo me je sve to što sam loše radio. Bitno je da se gluposti više ne ponavljaju - rekao je Janjuš za Alo!, i dodao:

- Sada idem kod ćerke na ekskurziju da i nju iznenadim. Ostalo me ništa ne zanima - zaključio je on.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading