DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PRED SAMO FINALE OTKRILA SVE O KRAJU ZADRUGE Progovorila i o najvećim favorita, a evo kakav haos se očekuje
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Tokom emisije ''Premijera vikend specijal'', naredna sagovornica Tijane Price i Bojane Lazić, bila je Dušica Jakovljević. Kako se rijaliti program ''Zadruga 6'' bliži kraju, voditeljka je sumirala utiske, te je otkrila kakve su njene impresije, ali i da li su očekivanja koja je imala ispunjena. Podsetimo, superfinale rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, održaće se 8. Juna, s početkom u 21h, a tog dana saznaćemo koji učesnik ili učesnica, je pridobio vašu najveću podršku.

Da li ti je dobar dan ili dobro jutro?

- Spavam samo po tri, četiri sata. Nedeljom gledam vas dve. Narednih dana ćemo raditi svake noći, do tog 8. Juna, kada će biti održano finale ''Zadruge''.

Dušica Jakovljević o finalu Zadruge

Printscreen

 

Kako bi opisala ''Zadrugu 6?''

- Svake godine kažem da su učesnici drugačiji, kao i same priče koje se među njima odvijaju. Ovo je najneizvesnija sezona do sada. Prethodnih godina su svi očekivali pobednika, odnosno naziralo se ko toi može da bude, a sada je situacija drugačija. Kako učesnici ispadaju, na pitanje o pobedniku, svi daju različite odgovore. Kako se krug zadrugara bude sužavao, sve će biti neizvesnije. Samo finala će biti spektakularno, ali sve je na učesnicima.

Kakav utisak stičeš o situaciji o Beloj kući?

- Vrlo su nervozni. Kada su mirni, onda se to tumači kao zatiške pred buru. Sada su svesni da će se iskoro suočiti s mišljenjem naroda i najbližih. Parovi razmišljaju da li će njhova ljubav opstati, a pojedinci trče na ''zadnji voz'' kako bi ušli u vezu, jer su ima se emocije, kako oni kažu rodile pred sam kraj. Mislim da na kraju dobre poruke šaljemo, pričamo o svemu što se izdešavalo.

Dušica Jakovljević o finalu Zadruge

Printscreen

 

Imaš imidž voditeljke koja ne osuđuje, ali je i spremna da prodiskutuje o svemu što se dešava u Beloj kući, kako sa učesnicima, tako i sa njohovom podrškom.

- Tako je, ali to je ono što čini ovaj program takvim. Kraj je televizijske sezone, a mi smo pokazatelj da najbolje voditeljke, stvaraju najgledanije emisije.

Imaš li tremu pred sam kraj ''Zadruge?''

- Nemam, ja sve što radim, imptovizujem. Ne volim stvari koje su previše pripremane. Znam kako će otprilike izgledati osvovne stvari u programu, ali ostalo će se spontano dešavati.

Šta je na tebe ostavilo toliko jak utisak da te je iznenadilo?

- Car i Aleks su prošli sve i svašta, menjali partnere, a na kraju su shvatili da je najlešpe na jednom ramenu. Odnos Ane i Zvezdana je pokazatelj da se od uspomena ne živi, već je potrebno neki odnos zalivati i akticno raditi na njemu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading