PUKLA TIKVA Marko i Sanja u brutalnom klinču, pljušte uvrede i psovke!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Činilo se da je toksičnoj fazi odnosa između Sanje Grujić i Marka Stefanovića došao kraj, ali ljubavnici su vrlo brzo osporili i samu pomisao na to.

Naime, najsvežija drama otpočela je onog trenutka kada je Stefanović pokrenuo konverzaciju sa Majom Marinković zbog čega se Sanji digla kosa na glavi. Usled njene nekontrolisane ljubomore, Markova netrpeljivost je izašla na videlo, te nije štedeo reči koje je upućivao svojoj partnerki.

- Marš, bre, je*em li ti mamicu u pi*ku! Naje*aću ti se i mame i tate i svih redom. Je*em li ti sestru, da ti je*em! Znaš da najviše mrzim kad me gledaš tim pokvarenim očima i kad se smeješ, govno jedno pokvareno i ljigavo! - raspucao je Marko niz uvreda na koje je Sanja na prvu loptu ostala imuna. Međutim, nakon što se osamila i presabrala svoje misli, Grujićeva se prepustila emocijama, te suzama poplavila Šimanovce.

Nasuprot tome, Marinkovićeva je likovala zbog činjenice da je presudila još jednoj vezi, te se vratila starim stazama i prepustila se trudu da zagreje odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading