"MASNI, DLAKAVI VEPAR" Nakon Carevih prozivki, oglasio se bivši zadrugar, pa ga počastio sočnim uvredama!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Filip Car u par navrata komentarisao je ušešće Bože Džonsa u ''Zadruzi 6'', a neretko je njegov imao lošu konoaciju. Tim povodom, Boža je odlučio da se ograsi za portal "Pink.rs" i prokomentariše uvrede na svoj račun.

Nakon svega što je čuo tokom proteklih meseci, ali i nedavno kad je Car ponovo imao šta da kaže, Boža je odlučio za uzvrati duplom merom i konačno otkrije kakvo mšljenje ima o njemu.

-Filipa Cara nikada nisam upoznao, u Zadrugu je ušao 7 dana nakon mog izlaska, ali vidim da sam toliko jak utisak ostavio na zadrugare da me i on pominje i najviše od svih. Masni, dlakavi vepar nema zavrsenu osnovnu školu, nema vozačku dozvolu, a u vojsku išao nije. Osnovno obrazovanje i kulturu nema, a na sve to želi da se predstavi Srbiji kao kriminalac - e, pa malo se zajebao. Drugo, masno-dlakavi vepar se boji mačke, a zamislite da se nadje u nekoj opasnoj situaciji. E, sada kada smo razjasnili da, pored toga sto je masno dlakavi vepar koji laže da ima kriminalnu proslost, a zapravo nema anegdote ni iz osnovne skole, može dalje. Masno dlakavi vepar je bio u vezi sa kraljicom rijaliti šou programa Majom Marinkovic i tako stekao popularnost, bez nje je niko i ništa, toga je i on svestan, a istu tu Maju Marinkovic je pljuvao. Dakle, masno dlakavi vepar čeka kraj rijaliti programa ''Zadruga'', a nakon toga može samo da pominje Božu i nastavi da priča svoje lovačke priče sedeći na nekoj gajbi piva ispred prodavnice. Toliko od mene- zaključio je on. 

SPREMA SE SVADBA Jovana i Bogdan započinju zajednički život, Srejović spremio i prsten, otkriveni svi detalji njihove veze

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading