ŽESTKO Milena Kačavenda odgovorila na prozivke Dragojevića: On je kvazimusliman i ženomrzac
Foto: Alo/Alo

Otkako je Ana Ćurčić ušla u Zadrugu 6 i optužila svog bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića za nasilje, njena kuma Milena Kačavenda jedna je od retkih koji su se javno oglasili i otvoreno stali na njenu stranu.

Zbog direktne podrške Ani, Kačavenda je započela javne ratove sa Zvezdanovom podrškom i rijaliti fanovima, a na listi onih s kojim se sukobila odnedavno se našao i Dejan Dragojević. Osim što je izneo niz uvreda na njen račun, Dragojević je optužio Kačavendu i da je saučesnik u nasilju budući da je znala kroz šta je prolazila Ana i nijednom nije prijavila Zvezdana policiji.

- Otkako je doživeo krah braka s gospođom Dalilom, očigledno je da je mudžahedin postao ozbiljan ženomrzac. On je započeo napad na Anu, a potom se obrušio i na mene. Kada sam rekla da je kvazimusliman, nisam ga uvredila. Treba da pročita Kuran i da iz te knjige shvati kako treba da se odnosi prema ljudima - rekla je na početku razgovora za Alo! Kačavenda, a potom se osvrnula na Dejanove prozivke koji ju je optužio da je saučesnica nasilja.

Dragojević je u svom obraćanju na Jutjubu istakao da je Kačavenda godinama znala da Ana trpi Zvezdanovo maltretiranje i da ništa nije preuzimala da zaštiti svoju prijateljicu.

- Mudžahedin očigledno nije upućen u sve šta sam ja za svoju prijateljicu radila i nije tačno da su njene prijateljice mirno posmatrale nasilje. Već sam rekla da sam išla u policiju da ga prijavim, ali naši zakoni su takvi da prijava mora da dođe od same žrtve nasilja. Ana nije imala hrabrosti da ode u policiju i da prijavi Zvezdana, a niko od nas to nije mogao da uradi umesto nje. Neka on stavi beli ćilim na glavu i neka ode da prijavi nasilje - rekla je Milena, koja nije želela ni da ostane nema na Dragojevićeve uvrede, koji ju je nazvao beogradskom vucibatinom.

- Za njega mogu da budem samo batina, i to ona preko leđa. Ja sam beogradska gospođetina, a mudžahedin može da mi se javi tek kada bude imao 27 godina uspešnog braka i dvoje dece koja su fakultetski obrazovana - rekla je Kačavenda, koja veruje da Dragojević preko sukoba s njom želi da uđe u novi rijaliti.

Ana se plaši izlaska

Milena ističe da jedva čeka da njena prijateljica izađe iz Zadruge da bi se sama uverila koliku podršku ima.

- Kako se bliži kraj rijalitija, tako kod Ane raste njen strah od izlaska i suočavanja s realnim svetom. Nema potrebe za tim jer će tek tada saznati koliku podršku ima. Ona i dalje ne sme od Zvezdana ništa da kaže jer on skače na nju i indirektno joj preti - rekla je Kačavenda.

 

Umrlica za Glavnića

„Zbogom, ćelavi“ naslov je pesme koji je Ana napisala svom dugogodišnjem partneru Zvezdanu i time se oprostila od njihove ljubavi. Milena, koja je Slavnića prekrstila u gospodina Glavnića, ne zamera Ani što je na ovakav način pokazala svoja osećanja.

- Mnogo mi je bio smešan naziv pesme, a bilo bi odlično da uz pesmu ide i umrlica za gospodina Glavnića - rekla je Milena.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading