PROCURILA PRAVA ISTINA O ANI I ZVEZDANU Slavnić je pokušao jednu stvar pre tri godine, Ćurčićeva u sve uključila i njegovu majku, pravi haos tek sledi
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić je navodno još pre tri godine hteo da ostavi Anu i to sve zbog svoje majke. On je to čak i potvrdio u Zadruzi kada je rekao da je pre tri godine želeo da stavi tačku na njihovu vezu i to zbog toga što mu je majku bolesnu stavila u avion i odvela kod njega u posetu u zatvor.

- Kada je video majku u takvom stanju Zvezdan je poludeo. Nije mogao da oprosti svojoj žení odnosno devojci Ani zašto je to uradila i zašto je ženu u takvom stanju maltretirala da vodi na tako dugi put u drugu zemlju i to da njemu još više oteža robiju.

PROCURILA PRAVA ISTINA O ANI I ZVEZDANU Slavnić je pokušao jednu stvar pre tri godine, Ćurčićeva u sve uključila i njegovu majku, pravi haos tek sledi

Printscreen

 

- Ana se branila da je to bila majkina želja i da je ona želela samo najbolje da učini i za nju i za njega i misleći da će kada bude video svoju majku njemu olakšati robiju. Međutim, Zvezdan je tada ispričao svojim prijateljima da je to bilo nešto najgore što je doživeo u životu. Čak joj je i rekao: - U zatvoru sam hteo da pojedem sve kad si došla sa Slavicom, nego sam ćutao. Ja te sada pitam dokle misliš da ideš u ovome? Pitam te ljudski, pitam te zašto sve ovo radiš? Jer je sve ovo jedna velika bljuvotina, znaš da se baviš lažima i da izmišljaš - ispričao je Zvezdan u Zadruzi pre nekoliko nedelja, piše Scandal.

- Ana je njega tada pitala zašto je nije ostavio, a on je pričao da je to radio iz sažaljenja. Kada je izašao iz zatvora, Zvezdan je sa svojim prijateljima podelio šokantnu informaciju šta mu je Ana uradila. On majku nikad nije pitao da li je želela, ali je verovao da je majka kao i svaka majka, htela da vidi sina u zatvoru. On se jako ljutio zbog čega je Ana uopšte pristala na tu priču misleći da će to putovanje ugroziti i majčino krhko zdravlje.

Zbog svega toga, Zvezdan ne može Ani da oprosti sve te stvari i sada je definitivno kraj.

ATMOSFERA NA VRHUNCU! Gori Dubioza, Maja Marinković u transu, popela se na sto!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mario

23.05.2023 14:55

Zamislite psihopata I monstruma šta navodi kao razlog da blati Anu.Odvratan bolesnik koji hoće da vlada.Ana je kriva što bolesnika nije ostavila na vreme.