"MUČENICE, GLEDAO SAM TE ISPOD DRUGOG" Bilal pročitao Maji pesmu za rođendan, opisao celu njihovu ljubavnu priču, pa ostavio sve u šoku!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bilal Brajlović je tražio od Maje Marinković da joj pročitao pesmu koju joj je napisao za rođendan:

-Od moje ljubavi, veću nisi imala nikada, a ko zna da li si ti mene volela ikada. Sve je krenuo ovako, ušao sam u Belu kuću, punu svetla, glamura i sjaja, i primetih onda u njih crnilo zvano Marinković Maja. U ljubav nisam verovao dok tebe nisam sreo, zato si se us*ala u moj život ceo. Zamerih se mateti, familiji i babi, a ne odolih Maji Kovačević i našoj divnoj svadbi. Jedna je samo plelsala aniz drugu topla čokola teče, nezaboravni kum i momačko veče. Prva bračna noć nije posao laki, uveri se nacija, a iz studija Taki. Shvatila si da je život gorak kao pelen, i da je Biki ozbiljan i da nije zelen. Napravismo haos ko bitange i alijaši, krenuše uvrede, krv i sutlijaši. Shvatio sam da nije lako sa Majom da se šeta, posle deset dana shvatio sam da treba mi tableta.

Iz početka ni tableta nije išla cela, uzimalo se pola uvek posle jela. Pomislih tada ga gore proći ne mogu, uverih se u suprotno i posle srca, polomih i nogu. Verovao sam da će nam ljubav biti lepa i duga, a na rastanku se u njenim očima videla tuga. Zamotan u zavoje krenuh ka mom rodnom gradu, ni na pola ne stigoh, a ti dade pi*ke drugom gadu. Možda sam i ja prema nekome ispao gad, a meni se smejao ceo region, Sarajevo i Beograd grad. Telo mi je drhtalo, lice bilo bledo, dok sam tebe mučenice ispod drugog gledao. Nije srce moglo više da pati odluči Biki s jednom i po nogom da se vrati. Kad me vide na vratima sva se uzbudila, odmah joj se ljubav i nada probudila. Da od toga nema ništa, i da neko drugi mora da je ka*a, shvatila je kada je dobila pedalu na pitanjima novinara. Iako sam je puno voleo i želeo žarko, stegao sam zube i rekao NE, ne volim je više Tanasijeviću Darko. Dobila si poklone, ispoštovao te tvoj tajo, ovo ti je definitivan kraj Marinković Marija Majo - pročitao je Bilal.

TAKI NIJE ZAKAZAO! Maju Marinković dočekali bajkoviti pokloni, ne može da skine osmeh sa lica

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading