OD MUŽA NASLEDILA DOŽIVOTNU PENZIJU! U rijalitiju bila skandal majstor, imala preko tri ljubavne afere, a evo gde je sada
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Dragana Stojančević učestvovala je u trećoj sezoni "Zadruge", gde je imala nekoliko ljubavnih afera, međutim pažnju medija više je privukla njena prošlost.

Dragana je bila u braku sa vremešnim gospodinom koji je bio inostrani penzioner. Ubrzo je umro, pa je tako ona nasledila njegovu deviznu penziju - otkrio je tada izvor za domaće medije, a ona je tada potvrdila da je istina da je penzionerka i da joj novca nikad ne manjka.

-Sve što mogu da vam kažem jeste da imam penziju i da sam zaradila dovoljno novca da mi ni pobeda u rijalitiju nije potrebna. Ja sad ulazim, a vi ćete već iskopati kako i na koji način sam sebi obezbedila penziju - rekla je ona tada pred ulazak u "Zadrugu 3".

Dragana je čak i u opisu svog profila na Instagramu tada napisala: "U penziji".

U međuvremenu, promenila je svoj fizički izgled. Drugačija frizura učinila ju je gotovo neprepoznatljivom. Inače, podsetimo, ona je u rijalitiju imala ljubavnu aferu sa Banetom Čolakom, zatim je Stefan Kandić Kendi pokušavao da je osvoji, a na kraju je pala na šarm Bojana Đukića.

Kako se pisalo, Dragana je potom u rodnom Smederevu otvorila butik ženske garderobe i na otvaranje je pozvala bivše cimere iz rijalitija, a da li se još uvek bavi time nije poznato.

ĆERKA OLIVERE JOVIĆEVIĆ GLAVNA JE TEMA ZBOG FOTOGRAFIJA KOJE KRUŽE INTERNETOM Voditeljka se obratila naslednici ovim rečima! (FOTO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading