ZOLIN PRIJATELJ OPLEO PO SLAĐI I ANITI! Oštro prokomentarisao Čolićeve izabranice, pa žestoko potkačio Miljanu Kulić: "Da je valjala, udala bi se"
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Lazar Čolić Zola u poslednje vreme ne može da se odluči sa kojom zadrugarkom bi bio. On je krenuo u osvajenje kako Slađane Slađe Lazić, tako i Anite Stanojlović. Poznato je da je Zola bio sa Anitom, a da li sada želi da je vrati kraj sebe ili želi novu vezu, ostaje nam da ispratimo.

Tim povodom oglasio se Zolin najbolji prijatelje iz Denverte, Ivica.

Naime, on je rekao koju devojku više vidi uz Zolu, da li Anitu ili Slađu.

-Slađa ili Anita, ja sam vam iskren kao i uvek. Posle Miljanine diskvalifikacije svaka mu je bolja od nje. Najbitnije je da više između ljubavi i zatvora, ne mora birati zatvor i to moliti se da te zatvore, ne ponovilo mu se to više, ni njemu ni nekome drugom. A sad koga god Zola odabere neka mu je sa srećom. Najbitnije da oni što ga vole ne strepe više od Miljane i njenog ponašanja prema Zoli - rekao je Ivica za Pink.rs i dodao: 

-Prednost bih dao Aniti, njih dvoje su već imali nešto, dok smatram da se Slađa folira. Anita se borila za njega, a Slađa je opasan folirant. Da je ona valjala do sada bi se udala. Zola je noćas olako odustao od Slađe, a čim je tako, on je imao samo jednu nameru a to je se*s, a kada je shvatio da je dug put do toga sa Slađom, završilo se na druženju. Po mom mišljenju Anita je ta devojka sa kojom on treba da bude, lepa je, mlada a uz pravog muškarca bi pokazala koliko je i dobra. Ona je prava za njega - zaključio je Ivica

POSLEDNJI ISPRAĆAJ RAŠIDA SAKIĆA! Evo kada i gde će biti sahranjen sin pokojnog pevača

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading