"MOJA ŽENA JE ZA TEBE INSTITUCIJA" Janjuš neće više da ćuti, sasuo je Ani sve u lice, pa je žestoko ponizio
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije, Janjuš je ušao u žestoku raspravu sa Anom Ćurčić.

-Više puta si rekao mišljenje o Ani Ćurčić. Da li si ostao pri tome, ili je sve bio afekat? Da li smatraš da se Maja ukanalila prsnijim druženjem sa Majom? - upitao je Car.

Mislim to. Smatram da većina ljudi ovde zapravo misli kao ja. Stojim iza toga. Ona je folirant. Sve što sam rekao, biće bez uvreda, moje čisto mišljenje - kazao je Janjuš.

Da li je folirant jergovori jedno, a zapravo bi bila sa Zvezdanom opet? - upitao je Car.

Pre svega je gestukulacija odaje, a svakako mislim da bi se pomirila sa Zvezdanom. Smatram da ne grešim. Neki se ovde ljute kada im se kaže mišljenje u lice. Loše stvari po nju radi. Neka radi šta želi, to će se svakako na nju odražiti. Ne mogu da kažem da je ona meni nešto loše uradila kad nije. Neke stvari mi nisu jasne, ne mogu to da razumem - rekao je Janjuš.

Često dolazi do rasprava između Zorice i tebe. Kakvo je sad tvoje mišljenje o njoj nakon svega? Misliš li da je Zorica neko ko bi Ani trbo da skrene pažnju na to što radi - upitao je Janjuš.

Ona je njena najbolja drugarica ovde, a mislim da je trbalo da joj skrene šažnju na ono što radi. Problem je kod nje što neke stvari brani, a zapravo ne misli tako. To je van koloseka. Zorica je žena koja misli da u pravu za sve što kaže. Nije mi ni Ana jasna, koja se stalno buni, zavisi od mišljenja svoje drugarice. Zorica ga lomi i šije sve pred sobom. Pokazuje da nema dobru nameru. Mislim da im prijateljstvo nije iskreno. Zorici je stiglo pitanje o druženju Maje i Ane, tad se sve pokazalo. Mene jovde niko ne može da uvredi - rekao je Janjuš - rekao je Janjuš.

Što ja nisma iskrena? - upitala je Zorica.

Ti si mene napadala stalno jer sam govorio šta mislim - rekao je Janjuš.

Od prvog dana imaš sa mnom sukob mišljenja. Ja tebe ne napadam, nikada i nisam. Uvek sam želela da nađemo neko rešenje, a ti si taj koji je uvek pravio problem oko toga. Ja ne lažem, svima je jasno kakvu relaciju imamo Ana i ja. Nije istina to što govoriš. Kada je Maja imala smrtni slučaj, Ana je prišla kako bi joj izjavila saučešće. Tada joj se Maja izvinila i pružile su ruku jedna drugoj. Ne takmičim se ja ni sa kim ko će Ani biti bolji prijatelj. Meni je drago kad vidim da je oko nje dosta ljudi, jer je to činjenica. Ne mogu ja ženi od četrdeset čest godina da zabranim da ima svoj stav - kazala je Zorica.

Zorice, ja jesam glup, ne mogu da kažem da sam prepametan. Nisam samo lud - rekao je Janjuš.

Ti si taj koji je prevario s Majom Marinković - rekla je Ana.

Jesam, jer sam go*no od čoveka, ali iskreno go*no - dodao je Janjuš.

Došao si ovde da pljuješ Maju, a prevario si ženu. Time pljuješ po njoj - rekla je Ana.

Moja žena je instutucija za tebe - kazao je Janjuš.

Ti si po*rao svoju ženu - kazala je Ana.

Rekao sam da je institucija za sve žene u rijalitiju, to je činjenica. Ana je našla Maju, koja je naivna, kako bi je koristila u sukobu s Anđelom - rekao je Janjuš.

Maja je naivna? O čemu sad ti pričaš? - upitala je Zorica.

Ja ne znam šta sam pogrešno rekao? - upitao je Janjuš.

Maja nije rasturila brak, nego Anđela - rekla je Zorica.

Zorice, razumem te kad kažeš da Maja i Ana mogu da imaju korketan odnos. Da li smatraš i da treba sa Zvezdanom da bude u dobrom odnosu? - upitao je Car.

Kako ona god misli, tako treba da bude - kazala je Zorica.

Ja Zvezdana, poznajem najbolje, znam da on sada nije dobro. Prvi Janjuš i Mikica mu žele loše, smradovi jedni - rekla je Ana.

Ako Anu boli uvo za Zvezdana, čemu potreba da dokazuje bilo kome da li smo mu prijatelji ili ne? - upitao je Mikica.

Ja zaista ne želim da se ovde pravi haos, a osetio sam da Ana to pokušava da mi kaže. Da sam želeo nešto loše, pozvao bih Anđelu ili Zvezdana u radio - rekao je Car.

EVO ZBOG ČEGA JE ZAPRAVO ANA UŠLA U RIJALITI! Potajno se nada pomirenju sa Zvezdanom, ovo je prava istina

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading