DIGLI BELU KUĆU NA NOGE Zadrugari komentarišu ljubavni odnos svojih cimera, evo šta kažu za njihov raskid
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dragić je tom prilikom progovorio o raskidu sa Sanom i pokrenuo lavinu komentara.

ta nije u redu u izjavi: "Nismo zajedno jer neće da se ponaša onako kako ja želim"?

Rekao sam da želim biti dominantan i da mi rpija akd pazi šta radi, sa kim provodi vreme i to je živa sitina. Ja sam polupan, ne razmišljam trezveno. Poslednjih dana nisam mogao da se kontrolišem i pričao sam loše, nadam se da ću zaboraviti sve ružne trenutke, a lepe pamtiti. Da sad odem da plačem, komentarisaće me, da joj priđem biće da mi ništa nije sveto, ako flertujem onda se foliram - rekao je Dragić.

Je l' pričaš loše? - pitao je Neca

Poslednjih dana da, izu besa i nervoze. Izvinio sam se i njoj i njenoj porodici jer sam pogrešio, ali živ sam čovek - rekao je Dragić.

Je l' vi niste zajedno jer se ne ponašaš kako želi? - pitala je Dušica

Ja nisam ničije vlasništvo i ne pripadam nikome kao kućni ljubimac kog će enko da uči šta da radi i kako da se ponaša. Kad sam odlučila da se promenim, tad sam mu postala najgora - rekla je Sana.

Je l' to nešto kuvalo u tebi sve vreme? - pitala je Dušica

Očigledno jeste, shavtila sam da sam izgubila sebe i da to nisam ja. Vraćam se na enšto što sam ja zapravo - rekla je Sana.

U jako dobrim odnosima sam sa oboje, nju sam šesti put danas video. Biću sikren i reći ću da njih dvoje, ja sam je jednom pitao da li je srećna. Ja njenu sreću vidim tek posle raskida, njena sreća su devojčice i dečije teme, mlade teme. Bila je totaln o zamrznuta, i ona i on. Znamo kako je upisan na instagramu, to je trenutno njegov rijaliti. Omađijao je devojke, Ana je pala za četiri dana, Šarmen za dva. On voli da flertuje i ima više devojaka. Ovo ej malo čudno. ne kažem da ne treba da krenu drugim putem, ali posle osam meseci odmah da kreneš u nešto sa nekim drugim, malo je čudno. Nije to bila prava ljubav - rekao je Janjuš.

Dragić napada ono što mu se sviđa. Mene zanima šta znači rečenica: "Ko se zameri Ani Spasojević, direktno se zamera meni" - rekao je Mića.

Kome sam ja to rekao? Peci sam zamerio šta joj je rekao jer mi je drug i nije trebao tako - rekao je Dragić.

Peca svakome kaže šta misli, a meni je neobično da se ti anljutiš an njega zbog toga. Sana i on su ugušili sami sebe, ona radi, samostalno živi, ne zavisi ni od koga. Ona nije takva devojka kao ovde. Dragić zagovara priče, nije ni on taj, a pokušali su da budu dobri - rekao je Mića.

Se*e mi se, ispade Sana svetica - rekla je Matora.

Mićo u pravu si da smo ugušili jedno drugo, ali bilo nam je dosta lepo. Vidim da je srećnija bez mene. Ne verujem da ćemo se pomiriti nakon svih ovih reči - rekao je Dragić.

KAKVA BAHATOST! Majka Milice Veselinović zgrozila svojim ponašanjem, evo kako je reagovala na pitanje o svom detetu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading