Slađa
Foto: Alo/Printscreen

Drvo mudrosti pozvalo je Slađu Lazić kako bi porazgovarali o njenom i Zolinom odnosu.

-Iznenadila sam se pozivom! Zaljubljeno imam probleme! Ja kada god počnem da osećam nešto, ja to treba odmah da zaustavim. To počinje na mene da utiče negaticno, pogotovo ako se dese problemčići. Bili smo super, pomirili smo se posle neke male raspravice, gde sam ja malo više preterala. Opet se sinoć desilo, sinoć sam baš bila tužna, trebaal sam da razgovaram sa njim, nismo razgovarali. Desila se situacija, gde sam se ja stvarno jako iznervirala jer ljudi govore da meni nije stalo. Ja sam drugačija osoba od svih, neopterećena totalno. On mi prija skroz, čak mi prija i kada je malo i nervozniji ponekad, ali ne želim ad nečije loše raspoloženje utiče na mene. Negde sam videla da se to sada dešava i onda kada sam videla da imam leptiriće u stomaku mislila sam da se ništa loše neće dešavati. Sinoć se desilo to pitanje koje je dobio pitanje za mene, malo grublje, mislim da mi ne veruje. On misli da sam ja folirant, nije mi to rekao, ali.. Ja sam se popela juče na sto da odbranim nešto što se nikad nije desilo. Ja nikad nisam imala se*s u Zadruzi.

Kada sam mu to rekla, mislila sam da mi veruje. On je rekao da ovo sada sve menja, ja sam se u trenutko razočarala, jer ne mogu da verujem da mi ne veruje. Ja volim zdrave veze. Kada sam se popela na sto u svom tom mogućem ludilo, on je rekao da smo završili. Baš sam u problemu, opet kažem, nisam se zaljubila, ali da mi prija i da svaki dan želim da provodim sa njim, istina je, želim! Prethodno pitanje je dobio za mene i tako me pohvalio, ali kada se desilo to drugo on je rekao da se foliram i tako dalje. Čekala sam da dođe, nije došao i to je to. Ja ne želim da odustanem, ali ako moram.. Želim da razgovaram sa njim, ali se bojim njegove reakcije.

-Problem je sinoć nastao gde sam ja tako želela da poletim u njegov zagrljaj, ali.. Uvek se plašim i strahujem od toga da je jednoj strani svejedno. Zato negde gasim sebe, radim sebi na štetu. Volela bih da mu skuvam kafu, doručak da mu spremim. Možda sam preponosna, mislim da mi je to mana. Čudna sam jako.

"NE BI MI BILO DOBRO, U ZEMLJU BIH PROPAO" Nakon što je Divna javno priznala simpatije prema Bilalu, oglasio se Marko DNK, pa priznao da li je napolju vara!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading