David Dragojević
Foto: Printscreen/Pink printskrin

David Dragojević je prokomentarisao i trenutni odnos bivših partnera Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, kao i njihovo moguće pomirenje u Zadruzi 6, ali je otkrio i u kakvom je on odnosu sa starletom.

- Moguće da može da bude tu nešto. Oni su već bili zajedno i sve. Maja kad nešto naumi, ona to mora da uradi. Ja sam najveću borbu u kući vodio sa njima kad je sve počelo dole to - kaže David i otkriva da li je bio na Majinom afteru, kao i kakvo mišljenje ima o njoj.

- Slabo smo se mi svađali, malo sam sa Janjušem. Meni je Maja kul, ona šta naumi, to i uradi. Nisam nikad bio na Majinom afteru, nismo se sretali. Moguće je da dođe do pomirenja između nje i Janjuša - rekao je David, a onda otkrio da li je još na udaru zluradih komentara i uvreda na društvenim mrežama.

- Ne razumem ljude koji sede kod kuće i 10 sati po Instagramu vređaju... Sve se iskristalisalo, više nisam u medijima toliko, ne pojavljujem se, bilo je pre svega i svačega, ali iskristalisalo se sve - poručio je Dragojević za "Pink". 

"PRESMEŠNA JE, ONA JE POKRETNI CIRKUS" Maja vratila Anđelu na fabrička podešavanja, nastao opšti haos među suparnicama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading