MILJANA KULIĆ NAPRAVILA HAOS U EMISIJI Priznala da će Bebica biti njena prošlost, on uleteo u studio i suočio se s njom, nastala drama!
Foto: Alo/Foto: Printscreen Hype TV

U subotu, 20.maja od 22h na Hype televiziji u emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina, gost će biti rijaliti zvezda Miljana Kulić.

Miljana je poznata po učestvovanju u skoro svakoj sezoni rijaliti šou programa. Ona kako i sama kaže ne stidi se ničega pa samim tim gledaoci su imali priliku da vide nju u svakojakim izdanjima i dešavanjima. Ona je prva majka koja je dovela svoje dete u rijaliti program, a u kome je takođe učestvovala i njena majka Marija.

O Miljani se puno piše i priča, ljude jako zanima njen privatni život, a ona se ne trudi da ga sakrije od javnosti.

U emisiji ona je odgovarala na sva najintimnija pitanja voditelja pa je otkrila sve ono što ujedno i intrigira javnost.

Razgovarali su o njenim bivšim momcima, a i sadašnjim Bebicom, o njenim roditeljima, bivšem mužu, detetu, njenim porocima, greškama koje je pravila, pogrešnim životnim potezima. Čak je i pevala akapelu u emisiji jer joj je jedna od želja bila i da bude pevačica. Miljana je ogolila dušu istinom.

U jednom trenutku u studio je ušao Miljanin dečko Nenad Macanović poznatiji kao Bebica i strasno poljubio Miljanu.

„Iskreno smatram da mnogo bolje zaslužujem i da će uskoro i Nenad biti deo moje bliske prošlosti…“ -rekla je Miljana u jednom trenutku o svom trenutnom momku Nenadu Bebici.

ANA NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI, IZNELA SVE O ANĐELI I ZVEZDANU Razotkrila njihovu igru i dogovor, a evo šta je planirao Slavnić!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading