ANA ĆURČIĆ PREOTELA DEČKA ZORICI Procurili svi detalji prevare, Markovićeva se samo folira, paklenu osvetu je ostavila za kraj rijalitija!
Foto: Alo/Printscreen

Zorica Marković približila se Ani Ćurčić da bi je uništila jer joj je svojevremeno ukrala dečka u kojeg je ona bila zaljubljena.

Bivša ljubav Zvezdana Slavnića misli da joj je pevačica prijatelj i da je iskrena prema njoj, ali i ne sluti da joj sprema osvetu i da prema njoj gaji veliku mržnju. Naime, Ćurčićeva je pre desetak godina, u vreme kada je Markovićeva držala kafane, izlazila u te objekte i tamo se zbližila s dečkom za kojim je pevačica sekla vene.

- Zorica je oduvek imala dobre frajere i znala je da bude velikodušna prema njima. Oni su se za nju lepili kao ludi. Jedan je bio u njenom životu pre desetak godina i mnogo ga je volela. Bila je ljubomorna na svaku devojku koja bi mu prišla i sekla bi to u korenu. A onda se desilo nešto što nije mogla da nasluti. Taj dečko se jedne večeri zagledao u Anu Ćurčić, koja je došla u kafanu, i Zoricu više nije gledao. Ana je tada bila mlada, lepa i atraktivna - počinje prijateljica pevačice koja je upućena u sva dešavanja od pre 10 godina koja povezuju dve zadrugarke.

- Počeo je da je juri. Zorica je piz*ela zbog toga. Saznala je sve o Ani. Anonimno je zvala i pretila joj da ne prilazi tom dečku. "K*č*o mala, priđi mu još jednom i oči ću ti iskopati," bila je jedna od poruka. Nije joj pošlo za rukom da spreči muvanje. Taj dečko šutnuo je Zoricu i neko vreme se viđao sa Anom. Ćurčićka nema pojma da je taj dečko bio i sa Zoricom. Pevačica je dobra s njom, ali ona nju mrzi i želi da joj se osveti. Zorica je takva i ona te stvari ne zaboravlja - tvrdi Markovićkina drugarica i dodaje da je sve što se dešava pred kamerama Pinka zapravo pevačicina gluma.

- Zorica ne može očima da gleda Anu. Kad je videla da ona ulazi u Belu kuću, setila se svega. Ana nema pojma da je taj momak bio sa Zoricom. On joj ništa nije rekao. Ne seća se čak ni da je bila kod Zorice u kafani. Markovićka sedi pored nje, a ne može očima da je gleda. Plete mrežu oko nje. Njena osveta će biti to što će na kraju da joj zabije nož u leđa i da je proda. Ima užasne dokaze koji mogu da je kompromituju i promene sliku o njoj. Sve čuva za kraj. Njeni ljudi će sve da puste da bi poremetili Aninu eventualnu pobedu - zaključuje izvor za "Republiku". 

"BILA BI SA SVIMA, GORA JE OD MILICE" Dragić najstrašnije izvređao Sanu, ne prestaje da pljuje po bivšoj, pa započeo zbližavanje sa ovom cimerkom!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading