BELA KUĆA NA NOGAMA Zola i Slađa okončali sve probleme, pa vrelim poljupcem ozvaničili vezu!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Pretres nedelje" voditlejka Ivana Šopić dala je reč Marku Janjuševiću Janjušu da komentariše odnos Slađe Lazić i Lazara Čolića Zole.

-Biću iskren stvarno ima emocija, obostranu. Sa Zolom sam priča dva ili tri puta, bila je tu i Slađa. gledaoci su imali priliku da vide razgovore, kako se ljube, Zola je rekao da ne želi da ima s*ks sa njom dok ne oseti ono pravo. Zoli nije do s*ksa sa Slađom i ne gleda je na taj način, jednostavno ga privlači i rekao mi je da je to jedina osoba u kući koja ga radi, nije rekao da bi bio u ozbiljnoj vezi - govorio je Janjuš.

-Šta sam tebi rekao Ana Ćurčić, koja si sa njom dobra kao sestra? - upitao je Zola.

-Ja neću da se sprdam. Oni su mene pitali za savet, ja sam rekla da treba da se dogovore šta kome smeta i da ako se dogovore uđu u vezu. Rekao je da nije zaljubljen i da nije ni ona zaljubljena - pričala je Ana.

-Dvorska luda - dobacio je Mića.

-Na nju utiču komentari drugih ljudi kad pljuju Zolu da se sprda sa njom. Ja znam da se Zola ne sprda i da mu prija energija - rekao je Janjuš.

-Bila je tužna sinoć. Ja sam njoj predložila da ode da ga poljubi dok igra poker - dodala je Ana.

-Poljubac, poljubac - počeo je da skandira Miljan, a zadrugari su se nadovezali i oni su se poljubili.

"ŽAO MI JE, ALI KAO NISU ZA MOJU VEZU, URADIĆU OVO" Anđela Đuričić donela šokantnu odluku, porodici okreće leđa zbog Zvezdana!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading