"ŽAO MI JE, ALI KAO NISU ZA MOJU VEZU, URADIĆU OVO" Anđela Đuričić donela šokantnu odluku, porodici okreće leđa zbog Zvezdana!
Foto: Alo/Printscreen

Anđela Đuričić otkrila je voditelju sve o odnosu sa Zvezdanom.

- Njegova trajna osobina je da je ženskaroš. Meni je teško da ja ne padnem ponovo na njega, meni je dovoljno da on mene pogleda. Ima mi iza svega toga hladnog, muškarčine, leži neko dete. Ja samo to znam kad legnem sa njim i kad osetim tu toplinu. On je u sebi sačuvao to nešto toplo i dečije, prepoznala sam to od prvog dana, u dubini duše nije iskvaren i to me drži pored njega. Fizički izgled prođe, 22 godine je stariji od mene, mogu mlađeg da nađem. Kod njega mi je to što vidim to, i Ana je to pominjala. Samo neko kome dozvoli da vidi to, vidi i zaljubi se u to. Ima mnogo kvaliteta, nije loš čovek i to najviše volim kog njega - pričala je ona na samom početku.

Đuričićeva se potom dotakla svoje porodice. 

- Želim da znam da su živi i zdravi jer sam ja njima priredila stresnu situaciju i da im nisam napravila neki zdravstveni problem. Oni ako nisu za moju vezu, žao mi je, uzimam ga za ruku, brat, sestra, mama i tata neće da mi biraju partnera - rekla je ona.

"NAJTEŽE JE BITI FOLIRANT" Dejan Dragojević isprozivao Aleksandru Nikolić u programu uživo, pa opleo po njenoj vezi sa Carem: Opet bi je ostavio zbog Maje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading