"TO JE BILO POSLEDNJE, PREMINUO JE" Anđela otkrila sve o porodičnoj tragediji, potpuno se slomila, pa priznala kroz šta je sve morala da prođe!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić u razgovoru sa Šarmen Sorajom Leoni Altman dotakla se porodične tragedije kad joj je poginuo stariji brat i na taj način pokušavala da je posavetuje da posle izlaska iz "Zadruge" ostvari komunikaciju sa svojim bratom.

-Ja moram da pitam odakle je šolja i slike, oni će znati da izlazim i možda će da me dočekaju. Ako bude tako, srušiću se - govorila je Soraja.

-Čak i da te ne dočekaju i da ti nisu oni poslali šolju i da ih ne zanima što si izašla, treba da ih pozoveš kad izađeš - svetovala je Anđela.

-Tek kad sam bila u zatvorenom prosotru sam shvatila da je on jedino što imam. Napolju te ponesu druge stvari, a u ovom prostoru shvatam da je on moj. Ljudi pozdravljaju ćerke, sinove, mame i tate, a šta ja da pozdravim? Komšije? - govorila je Šarmen.

-Ja imam stariju sestru i mlađeg brata, ali imala sam još jednog starijeg brata - rekla je Đuričićeva.

-Rekla si da je preminuo - dodala je Šarmen.

-Zato ti i kažem. Dala bih sve živo da mogu jednu rečenicu da mu kažem, da sam znala da će to biti poslednje. Iskoristi sve živo kad izađeš, nikad ne znaš kad će da bude poslednje - dodala je Anđela.

-Sreća pa mi se nije desila tragedija da shvatim, nego samo nisam imala kontakt i shvatila sam neke vrednosti - govorila je Soraja.

"ŠTA GOD JOJ BUDE TREBALO..." Mikica Bojanić spreman na sve zbog ove zadrugarke, priznao da je ona najbolja devojka koju je sreo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading