"ZVEZDAN ME JE SLAGAO, ANU JE OSTAVIO IZ ZEZANJA" Mikica Bojanić otkrio nove detalje, pa udario po prijatelju i njegovom ponašanju!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Mikica Bojanić gostovao je u emisiji "Magazin in", autorke i voditeljke Sanje Marinković, gde je komentarisao trenutno najaktuelnija dešavanja.

Razgovor nije mogao da prođe bez ljubavnih zavrzlama Zvezdana i njegovih žena, a Mikica je, kao njegov prijatelj, prokometarisao situaciju.

-Ja sam sa Zvezdanom od prvog dana u drugarskom odnosu. Kada je on odlučio da ostavi Anu i uđe u vezu sa Anđelom, ja sam ga podržao. Ja nisam mogao da ga sprečim, kao njegov drug, niti sam želeo. Pa nisam mogao da sprečim ni svog oca koji je ostavio moju majku u trenutku kada sam imao 18 godina. Ja sam njegovu odluku podržao isto kao i Zvezdanovu - počeo je priču Bojanić, pa nastavio:

-Kada je odlučio da po drugi put uradi istu stvar, tada nisam to podržao zato što smatram da je onda i ženu ostavio iz zezanja. Znači on me slagao da je to bila ljubav sa Anđelom kad je i nju mogao da ostavi. Šta sam ja tu trebao da radim - zaključio je Mikica.

BOLNA ŽIVOTNA PRIČA Zorica Marković otkrila zbog čega je uz Anu Ćurčić, pa se prisetila perioda kada je muž varao: Nikad mu nisam oprostila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Stanka

29.04.2023 22:11

Uzas jedan,zasto tolika hajka protiv Andjele a Maja postena isto kao svi vi koji mrzite Andjelu.