ANĐELA PRETILA ZORICI DA ĆE DA JE SAHRANI Uputila joj stravične uvrede i psovke, Zorica na ivici suza, udarila i na njenu bolest!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Poznata pevačica Zorica Marković, kojoj je nedavno pozlilo kada joj se Andela Duričić unosila u facu i skidala naočare, ponovo je od Crnogorke doživela divljački napad.

Naime, bivša ljubavnica Zvezdana Slavnića, posle raskida s njim, re- klo bi se, načisto je odlepila, pa je i u emisiji ,,.Pretres nedelje imala okršaj s najboljom drugaricom Ane Ćurčić, kojoj je preotela muža, te je, nakon što se tobože izvinila pevačici što joj je pretila da će je ,,gaziti dok ne umre" i govorila joj da će je ,,brzo sahraniti jer ima tri bajpasa" ponovo šokirala javnost i zadrugare svojim prostačkim ponašanjem.

Čak je i Andelin najbolji prijatelj Lepi Mića bio zgrožen Anđelinim ponašanjem, te istakao da sumnja da je u nju ušao đavo. Zorica je tokom emisije pokušala razumno da komentariše ispade sada već bivše Zvezdanove ljubavnice, ali je zbog njenih postupaka zaključila da Đuričićka treba da se leči.

- Neka ode pod Ostrog ili u neku ustanovu! Rekla mi je: Gaziću te dok ne umreš, imaš tri bajpasa, brzo ću te sahraniti!" Ja se ne bojim nikoga, ali je pretnja ono što je ona rekla, a to je da će da mi sedne na kičmu dok ne umrem s tri bajpasa. Nikada je nisam nazvala lošim imenom, osim ovoga što sam rekla. Kada je krenula s brutalnim uvreda- ma na račun mojih sinova, ja sam rekla: ,,Je*aće te, mada čisto sumnjam jer je Ilija oženjen... - prisećala se Zorka napetih situacija s Anđelom.

ISPLIVALE SKANDALOZNE SCENE ANĐELE ĐURIČIĆ Prišla njegovom krevetu, gušila se u suzama i moli za oprosti, a onda je usledila šok reakcija!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading