OTKRIVAMO, MENSUR ULAZI U ZADRUGU! Ajdarpašić će totalno raskrinkati Anđelu, sledi joj pakao, ovo su svi detalji njegovog ugovora
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Anđela Đuričić našla se na stubu srama kada su je zadrugari optužili da je bila intimna sa Mensurom Ajdarpašićem. 

Iako je histerijom pokušala da ućutka cimere, oni su bili odlučni u nameri da je raskrinkaju, a Anđela je iz nemoći napustila emisiju tvrdeći da sa bivšim cimerom nikada nije bila prisna. 

Međutim, do šok preokreta je došlo kada je Ajdarpašić priznao da je imao kratku letnju aferu sa Anđelom, a sada izvor za Alo! otkriva da će se Mensur ući u Zadrugu kao specijalni gost i raksrinkati Đuričićevu.

-Mensur je dobio ponudu da uđe kao specijalni gost u Zadrugu kako bi se suočio sa Anđelom i pokazao njeno pravo lice. Jako malo je ostalo do kraja rijalitija, a on bi trebalo da se zadrži samo nedelju dana kako bi izneo istinu i ispričao šta se zapravo prošlog leta desilo u Crnoj Gori. Najviše ga nervira što se Anđela predstavlja kao smerna devojka, a svi znaju da je daleko od toga. I dalje razmišlja da li da prihvati ponudu, ali u pitanju je suma koja se ne odbija, tako da sam uveren da će na kraju pristati- rekao je za Alo! izvor blizak Ajdarpašiću.

SLAGALA, A DA NIJE NI TREPNULA Anđela Đuričić nadmašila samu sebe, zbog ove njene izjave javnost je pobesnela

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Stanka

27.04.2023 16:08

Mensure ne ucini sve sto te zapadne radi para i slave.Bog sve vidi i zna pazi sta radis?????????